Kolshester Gård har anor från 1500-talet. Gården har fungerat som gästgiveri och skjutsstation. I dag finns det på gården en nystartad westernridskola och en mindre hästby för hästintresserade.
Historien om Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland. Välkommen till AC Horse & Cattle Co., en western ridskola som erbjuder western ridning i eget ridhus. Vi anordnar uteritter i naturskön ridterräng och stannar till vid egen kaffestuga. Ridskolan har också ett eget ridlekis för barn mellan 3 och 6 år. Vi håller till på Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland. Välkommen till Kolshester Hästby, där ni har nära till hästarna, ridhuset och de oändliga ridvägarna i natursköna omgivningar. Givetvis har ni grannar som delar ert interesse för hastarna. Hästbyn ligger på Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland.
Historien om Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland.
Välkommen till AC Horse & Cattle Co., en western ridskola som erbjuder western ridning i eget ridhus. Vi anordnar uteritter i naturskön ridterräng och stannar till vid egen kaffestuga. Ridskolan har också ett eget ridlekis för barn mellan 3 och 6 år. Vi håller till på Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland.
Välkommen till Kolshester Hästby, där ni har nära till hästarna, ridhuset och de oändliga ridvägarna i natursköna omgivningar. Givetvis har ni grannar som delar ert interesse för hastarna. Hästbyn ligger på Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland.
Hitta till Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland.
Skicka mail till Kolshester Gård utanför Eksjö i Småland.